Ben neemt naam Duitse moeder T-Mobile aan

Ben is het derde Nederlandse mobiele telefoniebedrijf dat een Europese merknaam aanneemt. Eerder schakelden Libertel en Telfort al over op de internationale merken Vodafone en O2.

Het Duitse moederbedrijf Deutsche Telekom kocht vorig jaar al alle aandelen Ben op. Toen gaf het te kennen weinig waarde te hechten aan het Nederlandse merk. Eerder schaarde Deutsche Telekom al landenorganisaties in Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten onder zijn T-Mobile-merknaam. Orange heeft vergevorderde plannen om ook zijn merknaam op de Nederlandse dochter Dutchtone te plakken.
 
Telecomdienstverlener O2 wil zich terugtrekken uit de Nederlandse markt en heeft zichzelf te koop gezet. Volgens de Financial Times, die bij de overnamebesprekingen betrokken mensen als bron aanhaalt, maken Deutsche Telekom en Vodafone de meeste kans om het bedrijf over te nemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Vodafone heeft zich inmiddels als overname kandidaat teruggetrokken. Alleen T-mobile is nu nog in de race als overname kandidaat van O2.
Groeten,
Jan-Hein

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-01-17T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.