Microfix koopt activiteiten uit failliet PCC

Het Leidse hardware-onderhoudsbedrijf Microfix neemt voor een nog onbekend bedrag de activiteiten over van het failliete PCC (Printing Competence Centre).

Alle onderdelen, technische handboeken en onderhoudshistorie zijn ook in handen van Microfix. Ook nam het bedrijf enkele technici over van PCC.
 
PCC was een voortzetting van Tracor, de vroegere importeur van onder meer Mannesmann-Tally-printers. Er werkten 24 mensen bij het bedrijf dat enkele maanden geleden verhuisde van Amersfoort naar Druten. Op 8 januari werd het faillissement uitgesproken.
 
Microfix werd in 1991 opgericht en repareert, reviseert en onderhoudt vrijwel alles op het gebied van hardware voor bedrijven in de gehele Benelux. De onderneming heeft 45 mensen in dienst en behaalde in 2002 een omzet van ongeveer vier miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Bij dit laatste bericht kan ik me alleen maar aansluiten.
Dus beste mensen, wees erg voorzichtig als u met genoemd persoon zakelijke verbindingen aangaat of overweegt voor / met hem te gaan werken.
Dat de regering nog steeds NIETS doet om dit soort praktijken tegen te gaan is onbegrijpelijk.
Zo krijg je inderdaad je werkloosheidscijfers en WAO klanten omhoog.

Op sluwe wijze wist boekhouder Jos van E. in 1997 Tracor Europa in handen te krijgen. Dit was toen een bloeiend bedrijf dat jaarlijks enkele miljoenen guldens winst maakte. Binnen enkele jaren heeft hij dit bedrijf, waarvan hij de laatste restanten PCC Printing noemde, vakkundig de nek omgedraaid. Op 8 januari jl. ging het failliet, personeel zonder geld op straat, leveranciers kunnen naar hun geld fluiten en 'meneer Jos' steekt nog op de valreep nog even 300.00 Euro in een prive BV (HNH Beheer BV).
Het wordt de hoogste tijd dat er mogelijkheden komen om criminelen als deze Jos van E. tijdig te stoppen. Helaas zal dit wel niet lukken en zullen er in de toekomst nog meer slachtoffers vallen.

Ik hoop dat personeel en klanten eindelijk weer eens met een fatsoenlijke directie kunnen samenwerken.
Het laatste management van PCC heeft door mismanagement PCC en voor die tijd de verschillende Tracor BV's naar de knoppen geholpen.
De mensen hebben recht op een nieuwe directie die wel weet hoe met mensen om te gaan en hoe een bedrijf te leiden.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-01-21T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.