Watermark Holding neemt Foqus-ict over

De erp- en crm-leverancier Watermark Holding neemt Foqus-ict over. Hiermee wil het bedrijf zijn positie in Nederland verstevigen.

Foqus-ict neemt de naam Watermark Nederland aan. Tot nu toe was er geen aparte Nederlandse organisatie voor klanten van Watermark. Het bedrijf levert erp- en crm-pakketten van verschillende merken, zoals Microsoft Business Solutions Navision en Axapta, Invensys Baan en Oracle.
 
Naast verkoop- en implementatieactiviteiten wordt er vanuit Veenendaal leiding gegeven aan het Watermark .NET Competence Center: Watermark Innovation. Daar wordt op Europees niveau de ontwikkeling gecoördineerd voor op .NET gebaseerde softwarecomponenten voor de Microsoft-applicaties die Watermark levert.
 
Foqus-ict-directeur Joop van Voorthuijsen wordt algemeen directeur bij Watermark Nederland en daarnaast lid van de hoofddirectie van Watermark Holding in Zeewolde.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-01-24T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.