GX levert nieuwe website Vlissingen op

De gemeente Vlissingen heeft haar website vernieuwd. Vlissingen.nl is een site geworden voor zowel het stadhuis als de Vlissingse bibliotheek 't Spui.

De Nijmeese internetbouwer GX Creative Online Development heeft het project begeleid en de technologische middelen geleverd. GX, dat ook bij de bouw van het portaal Zeelandpoort betrokken is geweest, leverde het content- en webmanagementsysteem Webmanager. Daarmee is een online platform gecreëerd waar alle gemeentelijke informatie, producten en diensten kunnen worden aangeboden. Koppelingen met de Vind-productendatabase en de in gebruik zijnde documentbeheersoftware van Circle Software zijn hiervoor aangebracht, evenals een koppeling met de internetsite en de databases van het gemeente-archief.
 
GX onderzoekt momenteel in opdracht van de gemeente Vlissingen hoe er koppelingen met de back- en mid-office applicaties kunnen worden aangebracht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-02-05T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.