Markt beheerde beveiligingsdiensten verdubbelt

De markt voor de beheerde beveiligingsdiensten verdubbelt in 2006 tot 1,2 miljard dollar. Dat denkt Gartner Dataquest. Over 2002 was die markt 548 miljoen dollar waard.

Gartner denkt dat de diensten waarin een firewall, anti-virussoftware en inhoud gecombineerd worden fors aan populariteit winnen de komende jaren.
 
4Sure.IT (onderdeel van Unit 4 Agresso) verzorgt sinds 2001 beheerde beveiligingsdiensten voor onder meer het Nederlandse midden en kleinbedrijf. Manager Marcel Hartgerink verwacht de komende drie jaar een toename van deze beveiligingsdiensten. "Er is vanuit het mkb een duidelijke behoefte aan beheerde oplossingen. Kleine ondernemers hebben vaak niet het geld of de mankracht om bijvoorbeeld al hun anti-virussoftware actueel te houden. Wij bieden hen een pakket dat draait op de servers van Unit 4 Agresso en waarmee wij remote de beveiliging van dat bedrijf kunnen regelen." In de toekomst wil 4Sure.IT het aanbod uitbreiden met onder meer backup- en beschikbaarheidsdiensten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-02-12T00:00:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.