Beheercontract agentschap OCenW voor Getronics

Getronics heeft een voorlopig beheercontract op zak van het agentschap Cfi van OCenW. De aandeelhoudersvergadering begin maart kan nog roet in het eten gooien.

De automatiseerder heeft een Europese aanbesteding gewonnen voor het beheer van de ict-infrastructuur inclusief werkplekken van Cfi. Dit agentschap (zevenhonderd man) van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen regelt de bekostiging van alle scholen van Nederland.
 
Voorheen voerde Pinkroccade dit beheer uit, maar Getronics won, nadat de contractperiode was afgelopen, de nieuw uitgeschreven aanbesteding. Er ligt nu een voorlopige gunning die volgens de Europese aanbestedingsregels naar verwachting in april zal leiden tot een definitieve gunning.
 
Officieel kan Cfi alleen van het conceptcontract af wanneer Getronics uitstel van betaling moet aanvragen. De komende aandeelhoudersvergadering op 7 maart, waarop de aandeelhouders moeten instemmen met de voorgestelde schuldenreductie, kan dus nog roet in het eten gooien.
 
Intussen loopt de afstemming over de definitieve invulling van de dienstverlening door, melden bronnen binnen het departement. Maar Cfi, hoewel gebonden aan de Europese regelgeving, maakt geen haast om de zaak nu af te ronden. Getronics onthoudt zich van commentaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-02-27T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.