Tachtig man eruit bij CSS Telecom

De 'nieuwe' CSS Groep saneert opnieuw. Tachtig medewerkers bij CSS Telecom moeten verdwijnen.

Een vakbondsbestuurder van FNV Bondgenoten zegt dat begin deze maand het ontslag voor tachtig medewerkers van Telecom (vierhonderd mensen) is aangevraagd. Voor de zeventig werknemers van het onderdeel Professional Resources die eind 2002 zijn ontslagen, heeft een in allerijl opgerichte ondernemingsraad een sociaal plan in elkaar gedraaid.
 
Investeerder en oud-directeur Jos Houben kocht na het bankroet van CSS Holding en System Integration vorig jaar november de overige bedrijfsonderdelen op. Het is onduidelijk wat Houben met het doorgestarte CSS wil. Dat geldt bijvoorbeeld voor de inkoopactiviteiten rond Atcostplus (een joint venture van CSS en NMB Heller) en Proclare (een joint venture van Atcostplus en KPN). Atcostplus lijkt opgegaan te zijn in Proclare, maar de inkoopactiviteiten van dit bedrijf schijnen eveneens op een laag pitje te staan. Naar verluidt worden de consultants ingezet om de reorganisaties bij de andere CSS-onderdelen uit te voeren. CSS geeft geen commentaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-02-19T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.