Meer aandacht voor ict-stages in het mbo

Kenniscentra voor het beroepsonderwijs Ecabo en VEV willen meer aandacht voor ict-stages in het middelbaar beropepsonderwijs. Dit jaar delen de twee organisaties prijzen uit voor het beste bedrijf, school en stagiaire.

Tot 1 mei kunnen via de websitehttp://www.loketmboict.nl bedrijven, scholen en leerlingen genomineerd worden. Alleen scholen en stage-bedrijven die worden erkend door Ecabo en VEV mogen meedoen.
 
Uit de inzendingen selecteert een jury van docenten en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven de beste kweekvijver voor ict-talent of het beste leerbedrijf. Leerlingen brengen tussen de 20 en 80 procent van hun schooltijd door bij bedrijven, afhankelijk van de opleiding.
 
De hoofdprijswinnaar wordt in september bekend gemaakt. Deze krijgt vijfduizend euro, te besteden aan een onderwijsproject. "Leerbedrijven kunnen zo bewijzen dat ze investeren in de ict-medewerker van de toekomst", aldus de organisatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-02-28T00:00:00.000Z Gijs Hillenius
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.