Weinig interesse voor mobiele telco O2

Ook Dutchtone ofwel Orange heeft geen interesse in de overname van de mobiele telco O2. Volgens Marc Gommers, directeur Strategie is het belbedrijf 'oud ijzer'.

"We hebben al het beste netwerk in Nederland en het netwerk van O2 voegt daar niets aan toe", aldus Gommers inDe Telegraaf.
 
KPN en T-Mobile lieten eerder al weten niets te zien in een overname van het te koop staande belbedrijf. Overigens wordt er wel op korte termijn duidelijkheid verwacht over het voortbestaan van O2. In een reactie op de ontwikkelingen zegt Gommers dat De Telegraaf zijn woorden verkeerd heeft weergegeven. Hij zou nooit over 'oud ijzer' spreken en heeft gezegd dat als O2 te koop zou zijn hij geen interesse heeft. Hij denkt dat investeringsmaatschappijen wel belangstelling kunnen hebben voor het bedrijf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Hopelijk wordt deze reactie wél geplaatst; mijn eerdere reactie heeft het kennelijk niet gehaald?
Tsja, ik zou eerder denken dat onze "zorgvuldige dagbladpers" dit keer toch écht verkeerd heeft geciteerd. Het is alom bekend dat de mobiele netwerk infrastructuur van alle Nederlandse operators tot op zekere hoogte "lood om oud ijzer" is. Een overname van O2 zal je daarom niet voor de verwerving van techniek doen, maar eerder omwille van bijvoorbeeld een aanvulling van het bestaande klantenbestand.
Erg flauw danwel onzorgvuldig van de betreffende Telegraaf journalist om de woorden "lood om" per ongeluk weg te laten in zijn citaat.

Poeh, poeh, wat een pretenties van deze heer van Prutstone. Lees de consumentengids er nog eens op na, zou ik zeggen. De beste misleidende reclame, daarin is men nummer 1.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-03-25T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.