'Nederland zet acht Indiase ict'ers uit'

Volgens de Indiase softwarefabrikant I-Flex zijn vier ict'ers Nederland uitgezet. Vandaag volgen er nog vier, zo meldt de financiële nieuwsdienst Bloomberg vanuit Bombay.

De Nederlandse autoriteiten hebben de acht ondervraagd en hen daarna verzocht binnen twaalf dagen het land te verlaten. In het Verenigd Koninkrijk is Stenhil Kumar, de baas van de acht, gearresteerd op verzoek van Nederland, aldus het bedrijf. Een verklaring van het Indiase ict-bedrijf stelt dat de arrestatie te maken heeft met de visa.
 
Het bedrijf ontwikkelt software voor banken. 's Werelds grootste bank Citigroup heeft 43 procent van de aandelen in I-Flex.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Kijke, Kijke, Niet kopen. Oh, iz thiz lamp vor my vife? Zo kan ik ook grove generalisaties richting de Nederlanders poneren. Het is dat ik een hekel heb aan politieke correctheid anders zou ik je nog een neo-koloniaal noemen. Het is dus niet erg dat wij buitenlanders als loonslaven gebruiken, maar zodra zij geduchte zakelijke partners worden... Dit is de goede kant van het globalisme dat links verzwijgt. De derde wereld neemt meer en meer witte boorden werk van ons over en is zelf 'in control'. Wordt wakker, ga je herscholen of bijscholen of wordt obsoleet en ga hier klagen.

very special price , very cheap. you are very good friend.
what, no, no, no, only for you this price. Het is zoals tapiijtverkopers. alleen nu met software.
Kijk Microsoft heeft twee derde van win 3.11 en NT ontwikkeld in India. Daarna de programeurs meegenomen. Was lekker handig, bij een bug werd er s nachts amerikaanse tijd doorontwikkeld en was de fix negen uur s morgens klaar.
Het peil ligt daar hoger, een engineer is daar een van de oude stempel. Alleen...de mensen die zaken met je doen hebben boter op hun hoofd, de programmeurs zijn niets anders dan dienstbare loonslaven.
Wacht maar tot oost -europa komt goed gekwalificeerd personeel die ook nog eens in de eu zitten. peanuts wordt dan vervangen door bite the it bullet.
dan maakt het niet meer uit, btw diensten worden dankzij een nieuw wetsvooorstel afgerekend in het land waar de dienst plaatsvind..
Luuk wens je veel sxxs

Ik kan me herinneren dat buitenlanders in de kassen plaatsen en nederlandse bouwvakkers in het buitenland laten werken, ook meestal veel geld opleverde voor de 'koppelbazen'.....
Iedereen die in Nederland wil werken moet een werkvergunning hebben (wij moesten ook 8 maanden wachten). Alleen kan ik me voorstellen dat gewoon beginnen en later, als je gepakt wordt, roepen dat je gediscrimineerd wordt meer geld oplevert dan gewoon wachten op geldige papieren.

Het gewin zou hier dus volledig in Indiase handen gebleven zijn, volgens de wetten van het kolonialisme is dit verboden.

When you pay Peanuts, you get Monkeys...

Voor Nederlandse werkgever's is dit een echte reality check......
lees meer over deze verhaal...........
http://www.hindustantimes.com/news/181_223207,0003.htm
http://www.indianexpress.com/full_story.php?content_id=20956

Jah......
Waarom wordt het niet in onze mensen geinvesteerd............
of gaat het allemaal vooe goedkoop.. nou, dan krijg je zulke "shady deals"!
"What you sow, so will you reap!"

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-03-28T00:00:00.000Z Gijs Hillenius
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.