Tie Holding gaat in zee met Belgisch Porthus

Het Nederlandse b2b-integratiesoftwarebedrijf Tie Holding gaat samenwerken met het Belgische bedrijf Porthus (vroeger Eurasp). Samen willen ze b2b-oplossingen leveren aan Belgische bedrijven.

Beide bedrijven gaan hun expertise op het gebied van edi en xml bundelen tot een geïntegreerd kant-en-klaar b2b-platform dat kan worden uitgebreid met nieuwe diensten zoals xml/edi per email, ftp en het converteren van MS Office-bestanden.
 
Het nieuwe platform is gebaseerd op Microsoft.Net, Tie Messaging Center en Tie Webcommerce-oplossingen. De infrastructuur wordt gevormd door een Microsoft Biztalk Server, waarmee de boodschappen zoals orders of facturen in elk gewenst formaat kunnen worden vertaald en verzonden.
 
"De ict-partners van bedrijven bieden te vaak enkel en alleen een technologisch platform. De invulling wordt overgelaten aan de klant zelf. Dat werkt natuurlijk niet. Bedrijven willen systemen die meteen werken, zonder kopzorgen of hersenbrekens. Met deze samenwerking bieden wij de klant dit totaalpakket", stelt Luc Burgelman, ceo van Porthus.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-04-03T00:00:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.