William ten Brink hoofdredacteur bij Computable

VNU Business Publications heeft William ten Brink benoemd tot hoofdredacteur Computable. Vanaf 1 juli is hij de verantwoordelijk voor het weekblad, de website, specials en andere uitgaven die onder het merk Computable verschijnen.

William ten Brink (49) heeft een lange ervaring in de journalistiek, en oefende sedert 1974 diverse journalistieke en management functies uit bij regionale dagbladen. Sinds 1997 is hij werkzaam bij het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP), waarvan laatste drie jaar als adjunct-hoofdredacteur.
 
"Computable is een sterk merk in de markt van automatiseringsvakbladen, en dat trekt me aan om bij dit blad aan de slag te gaan. Ict zal de komende jaren een steeds belangrijker rol gaan spelen in de economie, ook al staat die markt momenteel onder druk", zegt Ten Brink. "Ik ben er zeker van dat we de toonaangevende positie van Computable verder kunnen versterken met als basis een sterk redactioneel team."
 
"William ten Brink brengt ons een goede mix van journalistieke en management ervaring", zegt Roderick Wijsmuller, uitgever van Computable. "Zijn opdracht is het weekblad en de website van Computable nog sterker te maken en er voor te zorgen dat onze lezers steeds actuele en toepassingsgerichte informatie krijgen. Dus direct inzetbaar in de dagelijkse praktijk als ict-professional. Met Ten Brink halen we een zwaargewicht in huis die het blad nog vele jaren kan versterken."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-04-09T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.