Vestigingen Adecco ontsloten door Enertel

Telecombedrijf Enertel heeft ruim tweehonderd vestigingen van uitzendbureau Adecco op een eigen ip vpn-netwerk afgerond. Het contract met een looptijd van drie jaar vertegenwoordigt een waarde van ruim 1,7 miljoen euro.

De meeste vestigingen van Adecco zijn ontsloten via adsl-lijnen. Daarnaast heeft Enertel de voor het netwerk benodigde routers geïnstalleerd. Het hoofdkantoor van Adecco is via een 155 Mbps huurlijn gekoppeld aan het Enertel-netwerk. Deze koppeling is nodig, omdat het telecombedrijf cruciale bedrijfsinformatie via het vpn-netwerk ontsluit en daarnaast de beschikbaarheid en het functioneren van het Adecco-netwerk in de gaten houdt.
 
Met het nieuwe ip vpn-netwerk wil Adecco informatie centraal opslaan. Door deze centrale opslag kunnen alle vestigingen informatie over vacatures opvragen. Klanten van het uitzendbureau hoeven zich maar één keer in te schrijven om op alle vestigingen bekend te zijn. Door prioritering krijgen de Adecco-applicaties voorrang boven ander netwerkverkeer in het ip vpn-netwerk, waardoor informatie over vacatures en flexwerkers snel beschikbaar blijft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-04-29T00:00:00.000Z Sytse van der Schaaf
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.