Wie vallen er 20 mei in de ict-prijzen?

De namen van de bedrijven die op het Nationaal ICT Event in de prijzen kunnen vallen zijn bekend. Het ministerie van EZ, Nederland-ICT, Media Plaza, Jaarbeurs Exhibition & Media en VNU Business Publications organiseren dit evenement.

De Broos van Erp prijs is een aanmoedigingsprijs voor een succesvolle startende ondernemer uit het midden- en kleinbedrijf, die een zakelijke en innovatieve toepassing heeft ontwikkeld op het gebied van nieuwe media. Aan de prijs is vijftigduizend euro verbonden. De genomineerden zijn (in alfabetische volgorde): Barito Business Solutions, Howards Home, Inpaqt en Interactive Mirror.
 
De ICT Company Award is bedoeld voor een ict-bedrijf dat het afgelopen jaar uitzonderlijke prestaties geleverd heeft. Deze kunnen betrekking hebben op beleid, producten en diensten, bedrijfsresultaat of de bijdrage van de organisatie aan de stimulering of aanvaardig van ict-toepassingen in maatschappij, bedrijfsleven en overheid. Genomineerd zijn: Amgate, Citrix, Econocom Financial Services, Hitachi Data Systems en Terrazur.
 
De ICT Boardroom Award bekroont een grote onderneming (meer dan vijfhonderd werknemers) uit de 'oude economie' waarvan de directie ict en e-zakendoen een prominente plaats heeft gegeven in de bedrijfsstrategie. Nominaties zijn er hier voor Amev, Koninklijke Boskalis Westminster, PWN en Sara Lee.
 
In openbare sessies ondervraagt een jury de genomineerden. De winnaars worden op 20 mei, 's avonds bekend gemaakt.
 
Naast deze drie prijzen wordende MyOffice Award, de ICT Personality Award en de ICT Publieksprijs uitgereikt. Voor deze laatste categorie kunt u vanaf vandaag stemmen op de sitehttp://www.ictevent.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-04-25T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.