Koninklijke Shell helpt Logica CMG

Logica CMG is tot voorkeursleverancier bij Shell gebombardeerd. Het kan nu meedoen aan alle interessante softwaretenders. Eén opdracht is al binnen: implementatie van een SAP-oplossing voor Shell Europe Oil Products.

Deze SAP-applicatie helpt mee de operationele processen binnen Shell Europe Oil Products te standaardiseren. Het Shell-onderdeel wil naar een standaardisatie en vereenvoudiging van processen en systemen, waarmee het de kosten beter onder controle denkt te houden.
 
De implementatie van het SAP-systeem vindt plaats in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Italië, Iberië, Griekenland en Scandinavië, met centrale ondersteuning vanuit Nederland. De contractwaarde kan de komende twee jaar oplopen tot twintig miljoen euro.
 
Dit contract is het eerste dat valt binnen de kersverse raamovereenkomst tussen Shell en Logica CMG. De ict-dienstverlener beweert dat de verbeterde geografische spreiding als gevolg van de fusie tussen Logica en CMG de doorslaggevende factor vormde voor Shell om deze overeenkomst te sluiten. Hierdoor mag de automatiseerder als voorkeursleverancier meedoen aan alle internationale softwaretenders binnen de Shell Groep. Overigens waren zowel Logica als CMG reeds ict-partners van de oliemaatschappij.
 
Kijk voor een uitgebreid artikel in deComputable van 2 mei 2003.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-05-02T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.