Definitief CFI-contract Getronics

De uitvoeringsorganisatie Centrale Financiën Instellingen (Cfi) in Zoetermeer besteedt het beheer van zijn ict-infrastructuur uit aan Getronics. Het contract heeft, exclusief additionele projecten, een waarde van circa twee miljoen euro. De looptijd is drie jaar.

Cfi is een agentschap (500 man) van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen dat de bekostiging regelt van alle scholen van Nederland. Getronics heeft het contract in een nieuw uitgeschreven Europese aanbesteding gewonnen en geeft Pink Roccade als huidige ict-partner het nakijken. Getronics wordt verantwoordelijk voor de exploitatie van de gehele ict-infrastructuur van Cfi, het operationeel beheer ervan en de advisering over en het aanbrengen van aanpassingen. Daarnaast richt Getronics een helpdesk in voor zowel de kantoor- als thuismedewerkers van Cfi.
 
Volgens ict-manager Kees van Harte is voor Getronics gekozen omdat het de beste prijs/ kwaliteitsverhouding bood. Hij zegt alle vertrouwen te hebben in een goede samenwerking. Eind februari maakteComputable reeds melding van het voorlopig beheercontract dat Getronics op zak had. Toen bleek dat het Cfi geen haast maakte met de definitieve ondertekening. Dat dit te maken zou hebben met de op dat moment onzekere toestand rond de automatiseerder werd niet glashard ontkend.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-05-13T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.