Heliview somber over vooruitzichten ict-sector

Ton Ketelaars, directeur van onderzoeksbureau Heliview, is somber gestemd. Hij voorziet alleen een opleving als ict-bedrijven het primaire bedrijfsproces kunnen verbeteren. Daarvoor moet de sector wel anders te werk gaan.

"De investeringen liggen stil, omdat de kennis over productiviteitsverbetering en procesoptimalisatie in de ict-sector te laag is. De sector moet leren ondernemingen op te zoeken en hun vragen hoe hun technologische vernieuwingen kunnen bijdragen aan realisatie van dit doel."
 
Mobiele datacommunicatie staat naast integratie van partnerbedrijven in de eigen ict-systemen en het opzetten en verbeteren van elektronisch zakendoen wel op de agenda van het bedrijfsleven, maar alleen als de investeringen besparingen of andere concrete resultaten oplevert. Als directies van ondernemingen te overtuigen zijn van de bijdrage die deze nieuwe technologie aan de onderneming kan leveren zal het tij voor de ict-sector keren, voorspelt Ketelaars.
 
Kijk voor een uitgebreid artikel in deComputable van 20 juni 2003.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-06-20T00:00:00.000Z Sytse van der Schaaf
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.