TU Eindhoven bestelt notebooks bij NEC

De Technische Universiteit Eindhoven heeft met NEC Computers een overeenkomst gesloten voor de levering van 2500 laptops. Met het contract is een waarde vertegenwoordigd van 3,5 miljoen euro.

In de overeenkomst, die wordt bestempeld als de grootste notebook-deal in Nederland, is een belangrijke rol weggelegd voor Info'Products. Deze gaat de machines leveren, implementeren en onderhouden. In totaal hebben zes fabrikanten ingeschreven op de tender.
 
De volgens het contract te leveren machine is het model Versa P520. Deze heeft een Pentium M met een kloksnelheid van 1,4 MHz aan boord, 512 MB intern geheugen, 40 GB aan opslagcapaciteit, modem, netwerkkaart en een geïntegreerde adapter voor draadloos netwerken (802.11b).
 
Bij de TU Eindhoven kunnen studenten al vanaf 1997 tegen aantrekkelijke voorwaarden een notebook aanschaffen. Ze krijgen standaard vijf jaar onderhoud en verzekering op de apparaten. Als zij voortijdig hun studie afbreken, kunnen ze hun machine aan de universiteit terugverkopen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-07-28T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.