Peoplesoft verstevigt samenwerking met Kpmg

Kpmg gaat werken met Peoplesofts Supplier Relationship Management (SRM) oplossing. Deze software biedt inzicht in alle bedrijfsuitgaven en centraliseert het beheer van uitgaven aan goederen tot interne en externe diensten.

De perikelen rond Peoplesoft hebben Kpmg niet angstig gemaakt om voor deze softwareleverancier te kiezen. Het bedrijf wil een beter zicht hebben op de bedrijfsuitgaven en de inkoopkosten. Daarbij werden producten van diverse leveranciers onder de loep genomen en viel de keuze op Peoplesoft.
 
Peoplesoft SRM komt beschikbaar voor meer dan 4.000 medewerkers van Kpmg in Nederland. Kpmg gaat de onderdelen 'eProcurement', 'Service Procurement' en 'Purchasing' implementeren. Hierdoor krijgt het inzicht in de interne uitgavenpatronen en kunnen inkoopprocessen beter gevolgd en gestroomlijnd worden.
 
Kpmg verkoos Peoplesofts SRM boven gelijksoortige producten van Oracle en Procuro. De keuze werd niet alleen ingegeven door de kwaliteit van de producten, maar ook de bestaande relatie met Peoplesoft speelde een belangrijke rol. Kpmg maakt al gebruik van Peoplesoft Financials en Human Capital Management oplossingen. Kpmg verwacht, uit ervaring met eerdere implementaties, dat de implementatie van SRM slechts een paar weken zal duren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-07-30T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.