Telfort: wel vlaggen maar geen reclame

De Stichting Herdenking 15 augustus 1945 en Telfort hebben een compromis gesloten voor de acties van laatstgenoemde op 15 augustus.

De Introductiecampagne van Telfort gaat wel door maar het bedrijf heeft toegezegd om de actie op de gewraakte dag niet te ondersteunen met reclame uitingen. De Stichting heeft na deze aanpassing geen bezwaar meer dat Telfort oproept om op die dag te vlaggen.
 
De aanleiding voor dit overleg is de huidige reclamecampagne van Telfort. Hierin roept Telfort iedereen op om op 15 augustus as. de vlag uit te hangen om het nieuwe Nederlandse telecombedrijf te verwelkomen en op die manier kans te maken op een prijs. De Stichting Herdenking 15 augustus 1945 maakte bezwaar tegen de actie op deze dag waarop zij het einde van WO II in het Verre Oosten herdenkt.
 
In de voorbereiding van de campagne is Telfort naar eigen zeggen zorgvuldig te werk gegaan. Nationale feest- en herdenkingsdagen in binnen- en buitenland zijn geïnventariseerd. Ministeries en diverse ambassades in Nederland zijn geraadpleegd. 15 Augustus staat daar niet te boek als een officiële feest- of herdenkingsdag. Het is wel een dag waarop overheidsgebouwen in Nederland de vlag uithangen om het formele einde van WO II te vieren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Ik vind dit echt heel dom van telfort, waarom hebben ze die datum niet gewoon verplaatst, dan was iedereen tevreden geweest! Nu weet denk ik ong heel nederland niet waar die aan toe is.......
Het is vandaag de 15e en ik heb nog niemand gezien die de vlag heeft uitgestoken, dat vind ik egt zonde..... ik heb m natuurlijk wel uitgehangen, dankzij dit bericht!!!!!!!!! Ik hoop dat ik m win ;)

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-08-05T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.