Stroomlijning Kender Thijssen werpt vruchten af

Leverancier van ict- en telecommunicatievoorzieningen Kender Thijssen boekte over 2002 een nettowinst van 800 duizend euro. De omzet bleef nagenoeg gelijk aan vorig jaar, 44 miljoen.

Begin 2002 werd de stroomlijning van de organisatie afgerond. De organisatiestructuur werd ingericht rondom zes divisies die zowel samen als apart opereren. Voor het komende jaar verwacht de onderneming een omzetgroei van 5 tot 7 procent.
 
"We hebben vorig jaar een behoorlijke slag naar de markt gemaakt, veel georganiseerd om klanten te informeren over onze nieuwe organisatiestructuur. Dat resulteerde in de tweede helft van 2002 in een omzettoename. Wij richten ons heel direct op de markt, staan dicht bij de klant, we merken dat we daardoor veelvuldig winnen van concurrenten. En daar dragen natuurlijk de faillissementen van CSS en Aino ook aan bij", aldus algemeen directeur Harm Altena.
 
Kender Thijssen richt zich voornamelijk op middelgrote ondernemingen en overheidsinstellingen. Het bedrijf verkoopt en verhuurt hard- en software en ontwikkelt en implementeert ict-infrastructuren. Er werken in Nederland en België 250 mensen bij het bedrijf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-02-19T00:00:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.