XB Networks verzorgt breedband voor Canon

Canon en XB Networks werken samen ten behoeve van Canons automatiseringsoplossingen.

XB Networks is een samenwerking aangegaan met Canon Nederland voor de verzorging van de breedbandverbindingen die onderdeel uitmaken van Canons automatiseringsoplossingen. De overeenkomst met XB Networks betekent een uitbreiding van het Canon-automatiseringsaanbod met volledig beheerde datacommunicatiediensten, zoals internettoegang, thuiswerkaansluitingen en virtual private networks (vpn's) voor het koppelen van vestigingen en locaties.
 
Onder de noemer 'Connect-iT' biedt Canon sinds enige tijd automatiseringsoplossingen aan voor het midden- en kleinbedrijf. Deze oplossingen omvatten alle aspecten van de kantoorautomatisering en het documentenbeheer, en zijn gebaseerd op Canons multifunctionele randapparaten. Het Connect-iT aanbod bestaat uit standaardaanbiedingen die zijn uit te breiden met maatwerk. Contractpartner voor de eindgebruiker is Canon Nederland, dat ook diverse
financieringsmogelijkheden biedt - met inbegrip van een vaste maandprijs per werkplek. Canon is diverse samenwerkingen aangegaan om het Connect-iT totaalaanbod in de markt te kunnen zetten. Aan XB Networks gingen overeenkomsten vooraf met Hewlett-Packard, KPN Telecom, Microsoft en Siemens Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-08-20T00:00:00.000Z Redactie Computable/CRN
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.