Directeur Syntegra Benelux vertrekt

Rob Pols vertrekt als algemeen directeur bij Syntegra Benelux. Hij is vandaag opgevolgd door Tom van Heesch.

Van Heesch (56) heeft onder andere voor het ministerie van Economische Zaken, Philips en KPN gewerkt. Pols sloot begin maart van dit jaar een afslankoperatie af waardoor automatiseerder Syntegra zich volgens hem soepeler kan bewegen binnen het huidige marktniveau. Van Heesch krijgt als taak om de hernieuwde groei van Syntegra vast te houden.
Pols heeft na bijna zes jaar Syntegra - sinds 2000 als directeur - besloten zijn carrière op andere wijze te vervolgen. Reden is dat Syntegra - vanouds een landenorganisatie - sterk overweegt een aantal diensten, zoals marketing en verkoop - te centraliseren. Veel andere grote automatiseerders hebben dit reeds gedaan.
"Dat betekent dat mijn functie minder verantwoordelijkheden gaat krijgen. Deze nieuwe rol past minder goed bij mij. In overleg met de Syntegra-groepsdirectie heb ik vervolgens besloten om iets anders te gaan doen", licht de vertrekkende directeur toe.
Pols voert inmiddels twee interimklussen uit. Hij maakt voor een klein it-bedrijf een marktanalyse en zoekt distributeurs voor het Zuidafrikaanse bedrijf BFAnet. BFAnet ontwikkelt analysesoftware voor de financiële sector. "Het zijn oem-producten die in een eindproduct worden opgenomen. BFAnet heeft bijvoorbeeld software verkocht aan Dow Jones. Ik onderzoek of er ook distributiekanalen in Europa aan te boren zijn." Na deze klussen neemt Pols voor een aantal maanden een sabbatical op.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-09-01T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.