Beveiligingsaanbieders bundelen krachten

Op initiatief van Media Plaza hebben vijftien organisaties die actief zijn in informatiebeveiliging zich gebundeld in Security Plaza.

Doel van Security Plaza is om de discussie over informatiebeveiliging bij bedrijfsleven en overheid krachtig te stimuleren. Dat gebeurt onder het motto 'Prioriteit aan beveiliging'. Een seminar, een reeks van workshops en een online naslagwerk zijn enkele van de instrumenten die worden ingezet.
 
Onderwerpen die centraal staan, zijn onder andere bewustwording, identiteitbeheer en continuïteitsbeheer. Bewustwording over het grote belang van informatiebeveiliging onder directies en management van organisaties is in dit verband een van de doelen van het initiatief.
 
De 'grondleggers' van Security Plaza zijn: Cisco Systems, Computer Associates, Getronics, IBM, Infosave, PricewaterhouseCoopers en Ubizen, Anite, Bosch, Bull, Infosecurity, Kahuna, Pinkroccade, Symantec, Quint Wellington Redwood en Watchguard. Daarnaast is het programma Kwint van ECP.nl als 'associate' betrokken bij dit project.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-09-10T00:00:00.000Z Redactie Computable/CRN
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.