Eerste masters management in ict en e-business

De eerste Nederlandse masterdiploma's in de graad 'managers in de e-business en ict-omgevingen' zijn uitgereikt. Acht managers ontvingen hun begeerde bul van opleidingsinstituut Pro Education.

De managers, werkzaam bij grote organisaties, volgden de masteropleiding bij Pro Education, de zakelijke dienstverlener van de Hogeschool van Amsterdam. De opleiding is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met gerenommeerde bedrijven in de e-business en ict (oder meer KPN, Atos Origin en Twijnstra Gudde). De deelnemers volgden vijf masterclasses en sloten deze af met een thesis.
 
Doel van de opleiding 'Master in E-Business' is het opleiden van hbo'ers en academici die nu of in de nabije toekomst een leidinggevende of adviserende positie (gaan) bekleden op het gebied van ict en e-business. Centraal staan hierbij het verwerven van kennis op genoemde gebieden en het ontwikkelen van vaardigheden om deze kennis effectief te kunnen toepassen.
 
De opleiding kent verschillende specialisaties waarbij gekozen kan worden uit de masterclasses Strategie & ICT, Verandermanagement, Bedrijfskunde, E-Business, Kennismanagement, Informatiemanagement, Extended Enterprise, Quality Management, Programmamanagement, Security, Architectuur. De nieuwe opleidingen gaan in maart 2004 van start.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-12-22T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.