Directeur T-Systems Nederland weg

Jos Bosman, de directeur van T-Systems Nederland, is per 1 mei op non-actief gezet. Zijn functie is overgenomen door Jan Wisse, die zijn huidige post van regiomanager Noord-West Europa/Afrika blijft bekleden.

Een woordvoerster van T-Systems meldt als reden van Bosmans vertrek dat de nieuwe topman van T-Systems, Konrad Reiss, een strakkere organisatie wil. Waar mogelijk worden managementlijnen weggehaald, maar van een bedrijfsbrede reorganisatie is volgens haar geen sprake.
 
Bosman zelf spreekt van een "apart verhaal waarin gekke dingen gebeurd zijn". Hij heeft een advocaat ingeschakeld en wil daarom niet ingaan op de gebeurtenissen. Bosman heeft ruim drie jaar bij T-Systems (voorheen Debis IT Services) gewerkt. Zijn opvolger is sinds medio 2001 in dienst en werkte daarvoor bij Digital en Compaq.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Zeker


Varkenscyclus...
tja, een koekje van eigen deeg. de loopbaan van bosman is geplaveid met dit soort bedrjfsongevalletjes, ongetwijfeld gaat hij over een paar maanden bij een ander buitenlands ict bedrijf in de benelux een vergelijkbare functie bekleden, met over een paar jaar dezelfde uitkomst. Varkenscyclus? Wellicht is deze term van toepassing.

Wat een gedoe

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-05-08T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.