IBM, Atos en Orange winnen JP Coen-prijs

IBM, Orange en Atos Origin zijn aangemerkt als de best presterende ict-bedrijven in 2003. Zij worden geëerd met de Jan Pieterzoon Coen-prijs.

Ernst & Young heeft de prijs ingesteld om een bijdrage te kunnen leveren aan de stimulering en verbetering van kwaliteit en service van ict-bedrijven. IBM is de winnaar in de categorie hard- en software, Orange in de categorie telecommunicatie en Atos Origin presteerde het best in de categorie ict-dienstverlening.
 
De aanwijzing van de prijswinnaars is het resultaat van een onderzoek dat in oktober 2003 is gehouden onder ruim 600 directeuren, managers en professionals uit overheid en bedrijfsleven. Deze groep is ondervraagd over hun belangrijke leveranciers per categorie. Vervolgens is gevraagd aan deze leveranciers een rapportcijfer toe te kennen voor onder andere de kwaliteit van de geleverde service, ondersteuning, apparatuur en pakketten.
 
In vergelijking met vorig jaar is de waardering voor de ict-bedrijven toegenomen. Het gemiddelde rapportcijfer bedraagt nu 7,13 terwijl dat in 2002 nog 6,87 bedroeg.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-11-06T00:00:00.000Z Redactie Computabke/CRN
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.