Ordina wil omzetgroei door overnames

Dienstverlener Ordina wil de omzet verdubbelen door Nederlandse en Belgische bedrijven in te lijven. Het bedrijf hoopt zo aan meer klanten te komen in het verzekeringswezen, de banksector en de overheid. Door de aankoop van KPN-onderdelen zou deze omzetgroei snel kunnen plaatsvinden.

Ordina wil, door Nederlandse en Belgische bedrijven over te nemen, een omzet behalen van één tot anderhalf miljard euro. De dienstverlener hoopt zo meer klanten te krijgen bij banken, verzekeraars en overheidsinstellingen. Dat zegt Ronald Kasteel, ceo van Ordina, in een interview met de financiële nieuwsdienst Bloomberg. Kasteel zegt niet in welk tijdsbestek de omzetgroei moet plaatsvinden. Het afgelopen jaar behaalde de dienstverlener een omzet van 665,4 miljoen euro.

Ordina hoopt enkele Getronics-onderdelen van KPN te kunnen overnemen. "Als dat lukt, dan maken we grote stappen", aldus Kasteel. Het bedrijf zou, na aankoop van de onderdelen, de grootste Nederlandse dienstverlener worden. Er zijn meer geïnteresseerden voor de Getronics-onderdelen van KPN. Capgemini wil ook de divisie Business Application Service (BAS) kopen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Je kan jezelf 'inkopen',
je kan jezelf rijk rekenen,
je kan de ander z'n klanten inlijven,
klanten kunnen op basis van 'contract breuk' vertrekken,
en het geeft nooit de garantie of die klanten wel zo tevreden zijn over jou als dat ze waren over hun vorige service verlener.
-/-/-
Je moet je afvragen waarom voorheen die klanten niet bij jou waren, en wel bij hem..., want juist daar zit 'em nu die bewuste groei.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-05T10:12:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.