Managed hosting door True

Welk winkelbedrijf heeft de beste ICT?

Computable placeholer

Heeft het winkelbedrijf waar je werkt gekozen voor een opvallende ict-oplossing? Is er een winkelketen die opvalt door zijn uitstekende ict of heb je meegewerkt aan een innovatief ict-traject bij een winkelbedrijf? Zorg dat het bedrijf wordt genomineerd voor de Retail Jaarprijs ICT.

De stichting Retail Jaarprijs reikt jaarlijks tijdens een feestelijke avond in november diverse prijzen uit, waarvan de juryprijzen voor Beste Winkelketen en Beste Zelfstandige Winkel de bekendste zijn. Tijdens deze feestavond wordt echter ook de zogeheten Torex ICT Prijs uitgereikt. Dit is een juryprijs voor het winkelbedrijf dat een automatiseringsvraagstuk op innovatieve wijze heeft opgelost.  

Bonuspunten

Winkelbedrijven kunnen zichzelf opgeven voor deze prijs. Een deskundige jury beoordeelt alle inzendingen. "Waar we vooral op letten, is of de gekozen oplossing innovatief is en of er ook daadwerkelijk succes mee is behaald."  Aldus jurylid Cees Bosma. "Daarnaast kijken we of het een uniek initiatief is, wat het de organisatie heeft opgebracht en wat de klant ervan heeft gemerkt. Het is immers belangrijk dat de beleving bij de klant positief wordt beïnvloed." Als een ict-oplossing ook nog eens met relatief weinig inspanning grote resultaten zijn geboekt, levert dat bonuspunten op, aldus Bosma.

RFID

Boekhandelketen Selexyz won de ict-prijs in 2006 met de implementatie van een rfid-systeem, waardoor boeken eenvoudig traceerbaar zijn. Vorig jaar won supermarkt Jan Linders de prijs met de invoering van een gesloten cash managementsysteem, SafePay geheten.

Een winkelbedrijf opgeven voor de Torex ICT Prijs kan via de website van de stichting Retail Jaarprijs. Het nomineren sluit op 12 september 2008.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-21T16:30:00.000Z Alex Beishuizen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.