Quint geeft Navo ICT-advies

De Navo heeft een overeenkomst gesloten met Quint Wellington Redwood. Het bureau voor ict-gerelateerde organisatievraagstukken adviseert de organisatie over ict-contracten, de mogelijkheden voor uitbesteding en inrichting van de ict-architecturen.

De Navo (Noord-Atlantische verdragsorganisatie) heeft een contract gesloten met ict-adviesbureau Quint Wellington Redwood. Het adviesbureau is voorkeursleverancier van ict-adviesdiensten bij die organisatie. Het bureau adviseert de Navo bij het afsluiten van ict-contracten, de mogelijkheden voor ict-uitbesteding en inrichting van de ict-architecturen.

Na een aantal gesprekken hebben beide partijen een Basic Ordering Agreement (BOA) ondertekend. De BOA is een contract waain de leverancier het betreffende Navo-agentschap afspraken maken over een aantal gespecificeerde goederen en diensten. Voor deze goederen en diensten worden basiscontracten overeengekomen, inclusief prijzen. Individuele orders kunnen dan volgens deze afspraken worden afgehandeld. Alle bedrijven die met de Navo zaken willen doen moeten een BOA-contract tekenen. Inmiddels zijn ruim driehonderd van die contracten afgesloten. Het gaat om toelevering van onder meer hardware, software, ict-support- en -onderhoudsdiensten en consultancy.

Vrede

De Navo is een alliantie van 26 Europese landen en Canada en de VS die zich houden aan de doelstelling van het ‘North Atlantic Treaty' van 4 April 1949. In dat verdrag staat het streven om met individuele vrijheid en binnen de wet in vrede, democratie en beschaving te leven en om in een gemeenschappelijke defensie te voorzien binnen het mandaat van de Verenigde Naties.

Quint Wellington Redwood is een onafhankelijk managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op ict-gerelateerde organisatievraagstukken. Het bedrijf is actief in 49 landen op vier continenten. Het adviesbureau richt zich in het bijzonder op strategie, sourcing en service-management.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-27T17:07:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.