Computable zoekt beste business cases

Business Cases 2008

De redactie van Computable zoekt naar succesvolle business cases. Een vakkundige jury buigt zich over voorgedragen business cases en roept de beste over 2008 uit.

Het succes van een project staat of valt met een goede business case. Zo'n business case moet een aantal kenmerken van het project beschrijven, van de verwachte winstgevendheid tot het te voeren personeelsbeleid. Deze factoren zijn door een vakkundige jury in verschillende vragen vervat. Op basis van de antwoorden zal zij voor Computable de Beste Business Case uit 2008 uitroepen. Via een invulformulier kunnen bedrijven hun business case bij Computable aandragen. Uiteraard zijn business cases van afgeronde projecten welkom, maar ook de business cases van nog lopende of nog te starten projecten zijn welkom.

De afgelopen tijd heeft Computable een strenge screening gedaan en vijf kandidaten gevraagd plaats te nemen in de jury die de beste business case uit 2008 gaat uitroepen. Zij zullen de aangeleverde business cases beoordelen en een aantal bedrijven nomineren. Deze bedrijven mogen dan in een tussenronde hun business case voor de jury verdedigen. Uiteindelijk worden in april 2009 de beste business cases over 2008 uitgeroepen. De jury tekent een zogeheten non-disclosure agreement waarin zij verklaart gevoelige gegevens uit de aangeleverde informatie niet te zullen publiceren of door te spelen aan anderen. De jury bestaat uit (klik op de naam voor een biografie):

* Jeroen Aris, senior executive bij Accenture Nederland
* Fred Bons, programmadirecteur bij Ordina
* Peter Storm, directeur bij Kennis&Co en hoogleraar bedrijfskunde aan de Open Universiteit Nederland
* Bernard Vuijk, managing partner bij Pro4Pro en Passionned
* Eric van der Wolk, partner bij Business Case Entrepreneurs

Wil je één of meerdere business cases van jouw bedrijf bij Computable aandragen? Vul dan de verplichte velden in het formulier in. Houd je daarbij aan het aangegeven aantal woorden. Velden die te veel woorden bevatten, worden buiten beschouwing gelaten bij de beoordeling. Het aanmelden van business cases kan tot en met 27 januari 2009. In april 2009 worden de beste business cases van 2008 bekendgemaakt.

Meld nu jouw business case aan!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-28T13:18:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.