Atos Origin levert support bij Cordys BPM-suite

Atos Origin gaat diensten leveren bij de Business Process Management Suite van Cordys. Daartoe hebben beide partijen een wereldwijde overeenkomst gesloten. Cordys gaat zich vooral toeleggen op licentieverkoop van het bpm-pakket. Het bedrijf wil ondersteunende diensten uitbesteden aan partners.

Atos Origin en Cordys hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. De ict-dienstverlener gaat adviseren bij de implementatie van de business process management-suite van Cordys. Atos gaat ook beheer- en integratiediensten leveren. Het gaat om een wereldwijde overeenkomst.

Met de bpm-suite van Cordys kunnen bedrijven hun processen ontwerpen, uitvoeren, monitoren en verbeteren binnen verschillende systemen en applicaties. Cordys hoopt zijn activiteiten door de overeenkomst verder uit te breiden. Jan Baan, ceo bij Cordys: "Deze samenwerking is een natuurlijke uitbreiding van de activiteiten, die ons verder ondersteunt bij het leveren van onze Business Process Management Suite aan een veel bredere markt."

Meer licenties minder diensten

Capgemini en Accenture werken al samen met Cordys bij de implementatie van de bpm-suite. Max Marinissen, general manager Benelux van Cordys, liet Computable weten dat het bedrijf nu voornamelijk groeit door de levering van diensten. Maar Cordys wil in de toekomst juist groeien door de levering van licenties. "Onze eigen serviceorganisatie moet ongeveer 25 man groot zijn. We moeten een community om ons heen bouwen van partijen die de diensten bij ons product leveren."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-02T15:49:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.