Interoute in netwerken voor hotels

Interoute heeft een meerjarige miljoenenopdracht ontvangen van Stsn, aanbieder van diensten op het gebied van (wireless) breedbanddiensten voor de hotelwereld.

Stsn, de organisatie die elke maand meer dan een kwart miljoen reizigers van netwerkverbindingen voorziet (een terabit aan data per dag), levert inmiddels aan 150 hotels in Europa en verwacht snel verder te groeien. Door samen te werken met Interoute, eigenaar en aanbieder van wijdverspreide netwerken voor spraak en data in Europa, levert het hotelgasten snelle en betrouwbare verbindingen naar hun eigen 'bedrijfs'-netwerk via veilige 'virtual private network'-diensten. Binnen de overeenkomst gaat Interoute door heel Europa vpn-verbindingen verzorgen voor hotels die met Stsn werken.
 
"Uitzonderlijke betrouwbaarheid en veiligheid zijn noodzakelijk bij het bieden van gebruiksvriendelijke en veilige netwerken aan onze partnerhotels", zegt Graeme Powell, directeur Emea bij Stsn. "Interoute kan onze belofte waarmaken en bovendien past hun netwerk goed bij de geografische spreiding van onze klanten. Dit waren belangrijke elementen in onze beslissing om deze overeenkomst aan te gaan."
 
James Kinsella, executive chairman van Interoute: "Omdat wij volledig eigenaar zijn van een netwerk dat door heel Europa ligt, kunnen we ongekende garanties geven op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-02-04T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.