Computable nomineert softwareleveranciers

In aanloop naar het Awardgala op 23 oktober heeft Computable de genomineerden bekendgemaakt voor de award Softwareleverancier van het Jaar 2008. In deze categorie maken Afas ERP Software, Google, Microsoft, Unit 4 Agresso en VMware een kans.

Afas ERP Software is genomineerd omdat de software van het bedrijf steeds meer erkenning krijgt. Het bedrijf timmert duidelijk aan de weg en houdt zijn naam van kwaliteitsleverancier hoog. Profit ERP heeft de afgelopen maanden een aantal certificeringen binnengehaald, wat de kwaliteit nog eens onderstreept.

Google is niet meer weg te denken als softwareleverancier. Niet alleen de door vrijwel iedereen gebruikte zoekmachine draagt aan dat beeld bij, ook de vele innovatieve andere softwareproducten die het bedrijf beschikbaar stelt maken van Google een kanshebber voor de Award.

Microsoft maakt kans op de Award dankzij zijn gehele softwarepakket. Niet alleen de verbeteringen in Windows Vista en XP, maar ook nieuwe (versies van) producten, zoals Dynamics 9 en de uitgebreide ondersteuning voor niet-Microsoft-producten verdienen een pluim..

Unit 4 Agresso heeft zijn nominatie verdiend voor zijn deskundigheid en de goede service. Het bedrijf is een van de snelstgroeiende aanbieders van erp-software. Met de overname van het Britse Coda breidt het bedrijf zijn marktaandeel significant uit.

VMware is kanshebber op de Award door zijn pioniersrol op het vlak van virtualisatiesoftware en zijn innovatieve kijk op toepassingen op dit gebied. Het bedrijf vreest de groeiende concurrentie niet, en lijkt daar met zijn kennis en geavanceerde producten gegronde redenen voor te hebben.

Lezers en bezoekers

De vijf softwareleveranciers zijn voor de award genomineerd door de redactie van Computable, die zich daarbij baseerde op suggesties van lezers van het weekblad Computable en bezoekers van de website Computable.nl.

De uiteindelijke winnaar van de award Softwareleverancier van het Jaar 2008 wordt bepaald door de bezoekers van Computable.nl. Vanaf begin juni begint het stemmen voor de Computable Awards. Tijdens een feestelijke avond op donderdag 23 oktober 2008 wordt de winnaar bekendgemaakt.

De genomineerden

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-05T11:21:00.000Z Niels Lipmann
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.