Nationaal ICT Event 2004 vandaag van start

Het Nationaal ICT Event 2004 is officieel van start gegaan met het lanceren van de website. In het Event worden e-business en ict-gerelateerde awards samengebracht met een dagprogramma rond innovatieve toepassingen.

Vanaf vandaag kunnen zowel ict-gebruikers als -aanbieders zich aanmelden voor één van awardcategorieën via de websitehttp://www.ictevent.nl. De inschrijvingen sluiten op 17 maart 2004. Daarna beoordeelt een vakjury de inzendingen. Op 22 maart worden de genomineerden bekend gemaakt.
 
Tijdens het Nationaal ICT Event zullen overdag in een inhoudelijk programma tal van succesvolle ict-toepassingen worden gepresenteerd en besproken. De genomineerden in de verschillende categorieën presenteren zich die dag voor jury en publiek in een laatste en beslissende ronde. Op het Netwerkplein zullen diverse activiteiten plaatsvinden, waarin de bezoekers van het dagprogramma actief kunnen participeren.
De uiteindelijke winnaars krijgen 's avonds op een feestelijke gala-avond voor genodigden hun prijs uitgereikt.
 
Het Nationaal ICT Event heeft als doel het gebruik van ict-toepassingen te stimuleren en een positieve bijdrage te leveren aan het klimaat rond ict en e-business in Nederland. Het evenement verbindt daarbij tal van organisaties en personen, die actief betrokken zijn bij de ontwikkeling van ict en -toepassingen. Vele prominenten uit bedrijfsleven en overheid steunen het Nationaal ICT Event en participeren in de hoofdjury.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-01-27T00:00:00.000Z Redactie Computable/CRN