D66 twijfelt aan waarde Innovatieplatform

D66-leider Boris Dittrich vindt dat premier Balkenende te weinig werk maakt van het Innovatieplatform. Dat platform werd in september vorig jaar opgericht om de kenniseconomie te stimuleren.

In het NOS-programma Den Haag Vandaag spoorde Dittrich de premier, die voorzitter is van het platform, aan om nog vóór de zomer te melden wat de visies van het platform zijn.
 
Volgens Dittrich is innovatie belangrijk om het bedrijfsleven te stimuleren. Investeren in de kenniseconomie was één van de voorwaarden voor D66 om mee te doen aan een kabinet met VVD en CDA. Het daarvoor opgerichte Innovatieplatform dreigt volgens de D66-voorman echter een 'polderclub' te worden, waarin men vooral het eigen belang verdedigt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Het stadium van je erover druk maken is al gepasseerd.
Je kunt het alleen nog analyseren:
En als de struisvogelmethode dan faalt, dan doen we het volgende: er is helemaal geen innovatie, en zo er al innovatie zou zijn, dan kan het wel tien jaar duren voor we er iets van merken.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-02-13T00:00:00.000Z William ten Brink
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.