Getronics gaat netwerk UWV beheren

Getronics heeft de aanbesteding gewonnen voor het beheer van de complete netwerkinfrastructuur van het UWV (Uitvoering Werknemersverzekeringen).

Het gaat om een driejarig contact voor onder andere installatie, beheer en onderhoud van de netwerkinfrastructuur met een waarde van negen miljoen euro. Het contract kan twee keer verlengd worden met een jaar. De definitieve gunning wordt deze maand verwacht.
 
Het UWV is de samenvoeging van de vijf 'oude' uitvoeringsinstellingen Cadans, Gak, Guo, Uszo en Sfb en het landelijk instituut sociale verzekeringen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Bovenstaande informatie is onvolledig en foutief.
Ten eerste wordt het SFB niet opgenomen in het nieuwe UWV. SFB Groep is nu de serviceprovider voor de UWV Bouwnijverheid. SFBGroep en UWV Bouwnijverheid zijn dus 2 verschillende bedrijven.
Ten tweede zijn er meerdere partijen betrokken bij de service-verlening van het UWV. Niet alleen Getronics, maar ook Pink en Ordina zijn partijen in de ICT ondersteuning.
Als derde punt wil ik graag aangeven dat in het artikel niks wordt gezegd over wanneer dit contract ingaat. Volgens mijn informatie zal dit nog zeker een jaar duren.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-02-12T00:00:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.