BT beheert bedrijfskritische ICT apotheekbranche

KNMP, een brancheorganisatie voor Nederlandse apothekers, besteedt de volledige bedrijfskritische ict-infrastructuur uit aan BT. Het contract heeft een waarde van 2,6 miljoen euro en een looptijd van vijf jaar.

KNMP, een brancheorganisatie waarbij 90 procent van de apothekers in Nederland is aangesloten, besteedt de bedrijfskritische ict-applicaties uit aan ict-dienstverlener BT. Het contract heeft een waarde van 2,6 miljoen euro en een looptijd van vijf jaar.

De overeenkomst omvat onder andere beveiliging en beheer van KNMP's kantoorautomatiseringomgeving en gedeelde opslag, de migratie naar Microsoft Exchange en telehousing van alle bedrijfskritische applicaties in BT's datacenter in Nieuwegein. De Britse dienstverlener verzorgt verder desktopmanagement (op afstand en op locatie), managed IP-telefonie en adviseert over bedrijfscontinuïteit.

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie is de overkoepelende beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmaceutische industrie. De organisatie waarbij 90 procent van de apothekers is aangesloten ondersteunt apothekers bij de dagelijkse beroepsuitoefening en bedrijfsvoering. Het ziet toe op de kwaliteit van de apotheekpraktijk.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-13T16:07:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.