BDO verlengt ICT-contract met KPN

Accountskantoor BDO verlengt de samenwerking met KPN voor de komende vijf jaar. Het bedrijf besteedt het beheer, back-up en archivering van de bedrijfsgegevens uit aan KPN. Ook zorgt KPN voor het beheer van het communicatienetwerk.

BDO CampsObers Accounts & Adviseurs besteedt het beheer, de back-up en archivering van alle bedrijfsgegevens uit aan KPN. Daarnaast levert KPN een volledig beheerd netwerk dat gebruikt wordt voor de afhandeling van al het spraak-, data- en videocommunicatieverkeer tussen de vestigingen van BDO. Ook levert KPN een VoIP-oplossing die wordt geïntegreerd met verschillende applicaties.

Het is een voortzetting en uitbreiding van de overeenkomst tussen BDO en KPN die in 2005 werd afgesloten. Het contract heeft een looptijd van vijf jaar een waarde van meerdere miljoenen euro's.

Twee datacenters

De bedrijfsgegevens worden opgeslagen in twee datacenters van KPN. Hierdoor heeft BDO een uitvalmogelijkheid in geval van calamiteiten. "De eisen op het gebied van continuïteit en compliance worden steeds strenger en ict speelt hierin een steeds belangrijkere rol. We behartigen immers zeer vertrouwelijke informatie van onze klanten", zegt Marcel Donkers, ict-manager bij BDO.

BDO CampsObers Accounts & Adviseurs heeft 30 vestigingen in Nederland en zo'n 2000 werknemers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-19T10:22:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.