Automatiseerder Antares en werver Match4 fuseren

Ict-dienstverlener Antares en wervingsbureau Match4 zijn gefuseerd. De beide ondernemingen zijn eigendom geworden van de Antares Match4 Groep. Door de fusie denken beide bedrijven meer hoog gekwalificeerde ict-specialisten aan zich te kunnen binden en klanten beter te kunnen bedienen.

De Antares Match4 Groep zal met verschillende bedrijfsnamen blijven werken. Automatiseerder Antares ontwikkelt informatiesystemen voor onder andere de logistieke markt en is bedreven in Java/J2EE-, .NET- en/of Oracle oplossingen. Wervingsbureau Match4 richt zich op projectdetachering en personeelswerving op de deelgebieden ict, bedrijfsvoering en starters op de arbeidsmarkt.

Het nieuwe bedrijf telt zestig medewerkers, onder leiding van Ruud Rijsmus en Richard Greve. Volgens Rijsmus geeft de fusie de Antares Match4 Groep een betere toegang tot de markt van flexwerkers, alsook een sterke positie als detacheringsbedrijf. De organisatie zal vanuit twee vestigingen blijven werken: Nieuwegein en Amsterdam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-08-02T09:32:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.