DSM wil niet verder met Getronics

Chemieconcern DSM verlengt het miljoenencontract voor werkplekbeheer met Geronics niet. De voorwaarden voor een nieuwe overeenkomst liggen te ver uiteen.

Chemieconcern DSM wil niet verder met Getronics. Het contract voor het beheer van twintigduizend werkplekken, dat eind 2008 afloopt, wordt niet verlengd. Een woordvoerder van Getronics laat weten dat het nieuwe servicemodel van DSM niet aansluit bij de nieuwe filosofie en strategie van de dienstverlener. Om het bedrijf in 2010 weer winstgevend te maken richt de dienstverlener zich alleen op standaard werkplekdienstverlening.

In 2002 tekenden het chemieconcern en de ict-dienstverlener een driejarig miljoenencontract. In 2005 werd dit uitgebreid en kreeg een waarde van veertig miljoen euro voor het beheer van twintigduizend werkplekken. Het is nog niet bekend wie na het einde van dit jaar het werkplekbeheer bij DSM op zich neemt.

DSM wilde vooralsnog niet ingaan op de berichten over de uitbesteding van werkplekbeheer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-09-01T10:37:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.