VNU Media start webgids ICT-leveranciers

VNU Media, uitgever van onder andere Computable, introduceert IT Directory.nl, de eerste online gids van bedrijven in de ict-sector. De gids moet ict-beslissers een compleet overzicht bieden van leveranciers in Nederland.

VNU Media, uitgever van ondermeer Computable, CRN en Tweakers.net heeft de IT Directory.nl gelanceerd. De online bedrijvengids richt zich specifiek op ict-beslissers die op zoek zijn naar leveranciers van ict-producten of diensten. De database bevat bij de introductie ongeveer de gegevens van tienduizend leveranciers.

De IT Directory is ontwikkeld als online-service en geen ‘vertaling' van een bestaande printuitgave. Voor bezoekers is de online bedrijvengids te raadplegen via IT Directory.nl. Daarnaast is de gids ook geïntegreerd in de website van Computable. Later dit jaar volgt de website van Tweakers.net.

Behoefte

De introductie van IT Directory.nl past in de strategie van VNU Media om haar online business to business-diensten verder uit te bouwen. "Onderzoek onderstreept dat er behoefte is aan een compleet overzicht van ict-leveranciers in Nederland", zegt directielid Quintin Schevernels, die verantwoordelijk is voor alle online activiteiten van de uitgever.

"Van de zakelijke beslissers over ict-investeringen wil 43 procent een andere ict-leverancier. 28 procent van deze beslissers is zelfs op dit moment ook daadwerkelijk bezig met het overstappen op een andere ict-leverancier. Wij denken met onze nieuwe site met name voor deze groep toegevoegde waarde te bieden. Bedrijven die in de IT Directory vermeld staan of vermeld willen worden, kunnen zelf hun gegevens aanvullen of plaatsen. Voor bezoekers van de site is alle data gratis toegankelijk.

Marketingdirectory.nl

VNU Media lanceerde eerder dit jaar Marketingdirectory.nl. Deze online gids met ook ongeveer tienduizend bedrijven richt zich op de wensen en behoeften van marketing en communicatieprofessionals die op zoek zijn naar een (andere) leverancier. De Marketingdirectory is afgelopen jaat geïntegreerd in Emerce.nl, Sprout.nl en Admanager.nl. Het Marketingdirectory-netwerk realiseert maandelijks tweehonderdduizend unieke bezoekers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-09-04T11:00:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.