CSC Nederland benoemt nieuwe directeur

De Brit Jim Stevenson is de nieuwe directeur van CSC Nederland. Hij volgt Paul van Roozendaal op die na vijf jaar 'de bakens gaat verzetten'. Stevenson werkt al sinds 1989 bij CSC.

Een woordvoerder van CSC benadrukt dat Paul van Roozendaal zelf gekozen heeft te vertrekken. "Hij heeft vijf jaar bij CSC gezeten, waarvan 1 jaar als directeur 'business development' en vier jaar als algemeen directeur. Hij vond het tijd worden de bakens weer te verzetten."

Van Roozendaal werd in 2003 binnengehaald om bij CSC de uitbestedingstak te laten groeien. Tot de aansprekende contracten behoren Kluwer (2004) en NS (2007). Maar CSC speelt nog steeds geen toonaangevende rol op de Nederlandse uitbestedingsmarkt. Op de vraag of Van Roozendaal is vertrokken omdat hij zijn doelstellingen niet zou hebben gehaald, antwoordt de zegsman: "Hij laat een gezonde tent achter met een sterk verbeterde perceptie in de markt. Er zijn wel meer aansprekende deals te noemen, maar niet elke klant heeft behoefte aan een persbericht."

De opvolger van Van Roozendaal is de Brit Jim Stevenson. Hij heeft bij CSC een behoorlijke staat van dienst opgebouwd. Hij werkt sinds 1989 bij de Amerikaanse automatiseerder en bemoeide zich onder andere met een aantal outsourcingscontracten in Groot-Brittannië. Ook was hij directeur van de sectoren telecommunicatie, chemie en olie, en financiële diensten van CSC Groot-Brittannië. Stevenson behoorde tot de directieraad van de Engelse vestiging.

Is het wel handig om een Brit aan het hoofd te stellen van een Nederlandse organisatie? De zegsman ziet geen bezwaren. "Hij neemt een 'monsterervaring' met zich mee. Natuurlijk verdiept hij zich de komende tijd in de Nederlandse cultuur. Maar CSC is een internationaal opererend bedrijf waar medewerkers overal moeten kunnen werken."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Het zal tijd worden, er is dus weer hoop. 100 procent verbetering ook al kennen we de man niet. We zijn natuurlijk benieuwd waar Paul heen gaat

Paul is een zeer waardig algemeen directeur geweest met bijzonder goed gevoel voor en interesse in 'zijn' mensen. Ik wens hem oprecht alle succes en goeds toe en weet zeker dat we nog mooie dingen van hem gaan horen. En aan Jim: welcome!

CSC kennende,vraag ik me wel af of Paul inderdaad vrijwillig de tent heeft verlaten.
Ik voel hier een begin van het einde van CSC NL. Dat hoop ik natuurlijk oprecht niet.
Dat zou niet eerlijk zijn voor de vele goede professionals die er werken.

Volgens de linkedin van Paul is hij tegenwoordig de baas van een bloemenfarm. Hij is dus in de bloemen gebleven ;-)

DGA at Tulpenstruik BV

...maar waar Paul voornamelijk erg bedreven in was gedurende zijn CSC periode is het spelen van de golf sport...

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-09-24T16:06:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.