Volgend kwartaal geen winst voor Getronics

De integratie en herstructuring van Getronics gaat KPN het vierde kwartaal minimaal 15 miljoen euro kosten. De hoge reorganisatiekosten zorgen ervoor dat Getronics het komend kwartaal geen brutowinst zal maken.

KPN verwacht het vierde kwartaal tussen de vijftien en vijfentwintig miljoen euro uit te geven aan herstructurerings- en integratiekosten van Getronics. Bestuursvoorzitter Ad Scheepbouwer zei dit tijdens de toelichting op de derdekwartaalcijfers.

De brutowinst van het onderdeel Getronics zal het vierde kwartaal waarschijnlijk nul zijn. Dat komt door de hoge reorganisatiekosten. Het derde kwartaal gaf KPN vijftien miljoen euro uit aan herstructurering van Getronics.

Volgens planning

De integratie van Getronics met KPN verloopt volgens planning, zei bestuurslid Eelco Blok eerder. De verkoopafdeling voor de zakelijke markt is inmiddels geïntegreerd in KPN. De afdelingen Ict Services en Corporate Solutions volgen na 1 januari 2009. De integratie moet eind 2009 zijn afgerond. Volgens Scheepbouwer zullen de kosten die daarbij gepaard gaan, beperkt zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij KPN

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-10-23T10:59:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.