HP grote winnaar Channel Awards 2008

HP is de grote winnaar van de Channel Awards 2008. De leverancier ging woensdagavond 26 november naar huis met vier prijzen, waarond de editor's choice. Ook Copaco sleepte vier prijzen in de wacht.

Op woensdagavond 26 november reikte CRN voor de elfde keer de prestigieuze Channel Awards uit. Chef-redacteur Witold Kepinski en presentatrice Gigi Ravelli deelden in Huis ter Duin te Noordwijk achttien prijzen uit aan bedrijven en personen die het afgelopen jaar in de ogen van het kanaal de beste prestaties hebben geleverd. HP en distributeur Copaco gingen elk met maar liefst vier awards naar huis.

Infotheek ICT Diensten werd uitgeroepen tot Best Value Added Reseller en KPN tot Best Service Provider. VCD IT Group wist de titel Best Specialist Reseller in de wacht te slepen. Central Point kreeg de award voor Best Business Retailer.

Distributor Awards

Copaco pakte drie prijzen in de categorie Distributor Awards. De distributeur uit Eindhoven nam de awards in ontvangst voor Best Hardware Distributor, Best Software Distributor en Best Telecom Distributor. Avnet won de award Best Specialist Distributor. Ingram Micro won eindelijk ook weer eens een award, namelijk die voor de Best Components, Printing and Peripherals Distributor.

Vendor Awards

HP won twee awards in de categorie vendor Awards. Het bedrijf kreeg een award voor Best Hardware Vendor en Best Specialist Vendor. Microsoft wist tot vorig jaar steeds de award voor Best Software Vendor binnen te slepen, maar moest deze in 2007 afstaan aan VMware. Dit jaar mocht Microsoft de award echter weer mee naar huis nemen. Nokia kreeg wederom een award voor Best Telecom Vendor. Samsung mocht een award in ontvangst nemen als Best Components, Printing and Pheripherals Vendor.

Special Awards

Dit jaar waren er vier speciale awards te verdelen. VMware kreeg een award voor Outstanding Product. De Best Channel Manager was dit jaar HP's Pieter van Woerden. Copaco's Sportsparen 2008 kreeg een award voor Best Channel Marketing Campaign.
De Editor's Choice, de ereprijs die door de redactie van CRN wordt toegekend, ging dit jaar naar HP. Het bedrijf werd tot Company of the Year uitgeroepen voor zijn brede portfolio en de manier waarop het met resellers en distributeurs samenwerkt.

Overzicht van de uitgereikte awards:

Reseller Awards
Best Value Added Reseller: Infotheek ICT Diensten
Best Service Provider: KPN
Best Specialist Reseller: VCD IT Group
Best Business Retailer: Central Point
 

Distributor Awards
Best Hardware Distributor: Copaco
Best Software Distributor: Copaco
Best Specialist Distributor: Avnet
Best Telecom Distributor: Copaco
Best Components, Printing and Peripherals Distributor: Ingram Micro
 

Vendor Awards
Best Hardware Vendor: HP
Best Software Vendor: Microsoft
Best Specialist Vendor: HP
Best Telecom Vendor: Nokia
Best Components, Printing and Peripherals Vendor: Samsung
 

Special Awards
Outstanding Product: VMware ESX
Best Channel Manager: Pieter van Woerden, HP
Best Channel Marketing Campaign: Copaco, Sportsparen 2008
Editor's Choice, Company of the Year: HP

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Hp komt 1 award tekort!
Het op straat schoppen van medewerkers.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-11-27T16:09:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.