Nederlandse consultant opent vestiging in België

Het Nederlandse kennisbedrijf Log in Consultants heeft haar eerste Belgische vestiging geopend in Vilvoorde. Tegen eind dit jaar moet er een tiental werknemers aan de slag zijn.

In Nederland is Log in Consultants onder meer actief in de overheidssector, de financiële wereld en de industrie. Het bedrijf ziet in de Belgische en Luxemburgse markt genoeg groeipotentieel om een 'lokaal' filiaal te rechtvaardigen.
 
De Nederlandse onderneming is gespecialiseerd in server based computing (sbc), en biedt diensten als consultancy en projectmanagement, trainingen (Citrix, Softricity en Microsoft), troubleshooting, een helpdesk, on site-diensten, remote systems management en hosting. Log in Consultants ontwikkelde zelf het product 'Log Book', een overkoepelend stappen- en communicatieplan voor sbc-projecten.
 
De nieuwe Belux-vestiging staat onder leiding van Frank Brijs, die werd benoemd tot commercieel manager. Brijs heeft al diverse commerciële functies uitgeoefend bij onder meer Digital, Erudict en DCS (Cronos-groep). "Log in Consultants is geen leverancier van hard- of software. Wij doen geen technische installaties, maar zijn een puur kennisbedrijf. We mikken vooral op Belgische en Luxemburgse ondernemingen met meer dan honderd gebruikers in een client/server-omgeving", zegt Brijs.
 
"In Nederland zijn we met een dertigtal medewerkers. In België hopen we tegen het einde van 2004 met een tiental te zijn", aldus Eric-Jan Van Leeuwen, algemeen directeur van Log...in Consultants.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-05-18T13:11:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.