Wie gunt wat?

akkoord gunnen

Veel ict-opdrachten worden verstrekt via een aanbestedingstraject. Computable zet de publiek gemaakte gunningen regelmatig op een rijtje.

Inos koopt digiborden in bij Reinders Oisterwijk

Inos Stichting Katholiek Onderwijs Breda heeft een tweejarige raamovereenkomst (met verlengingsoptie) gesloten met Reinders Oisterwijk, een leverancier van digiborden. Naar verwachting zal INOS in de eerste twee jaar van het contract vijfenzeventig digitale borden, beamers en noodzakelijke randapparatuur inkopen voor de 31 scholen die bij de stichting zijn aangesloten. In de twee daaropvolgende jaren voorziet de onderwijsstichting de aanschaf van nog twee keer veertig digitale borden, beamers en randapparatuur.

EZ besteedt beheer van dms uit aan Capgemini

Het kerndepartement van het ministerie van Economische Zaken besteedt het technisch beheer en het databasebeheer van het documentmanagementsysteem (dms) van Open Text (voorheen Hummingbird) uit aan Capgemini. Ook zal de automatiseerder dit systeem (Atlas genaamd: de opvolger van het Digitaal Archief Systeem) doorontwikkelen. De waarde van de vierjarige overeenkomst bedraagt 2,7 miljoen euro.

Astron schaft apparatuur aan voor Lofar

Het Amsterdamse Clustervision levert voor 66.000 euro een 'local control unit ' aan de Stichting Astronomisch Onderzoek in Nederland (Astron) voor de besturing van elk Lofar-station. Lofar ( LOw Frequency ARray) is de grootste radiotelescoop ter wereld die waarnemingen doet in de lage frequenties. Astron heeft ook nog opslagcomponenten aangeschaft om voor het bewaren en nabewerken van data die uit de online processing komen. Leverancier Betagraphics uit Hengelo sloot hiervoor een contract met een waarde van bijna vier ton.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-05-04T11:10:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.