Managed hosting door True

Datad groeit door overname Raad en Daad

 

Infrastructuurspecialist Datad neemt dienstverlener Raad en Daad Automatisering over. De overname past in Datad's groeiambitie. Het Veenendaalse bedrijf concentreert zich op het ontwerpen, bouwen en beheren van it-infrastructuren voor middelgrote en grote ondernemingen.

Leverancier van automatiseringsoplossingen Datad bestaat 29 jaar en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot infrastructuurspecialist met een sterke focus op Microsoft- en Citrixomgevingen. Raad en Daad is net als Datad Microsoft Gold Partner en is gespecialiseerd in het systeem- en netwerkbeheer van Microsoftomgevingen. Een voorbeeld hiervan is het dCloud concept, klanten betalen een vaste prijs per maand per werkplek. 'Door de overname van Raad en Daad worden krachten op het gebied van projecten en beheer gebundeld', zegt Datad-directeur Ernst Merks. 'We zijn hierdoor beter in staat onze klanten te bedienen en kunnen sneller innovaties toepassen.'

De nieuwe organisatie bestaat uit 35 medewerkers. De werkzaamheden vinden plaats in Nijmegen en Veenendaal. Medio 2010 verhuist Datad naar een nieuw pand in Veenendaal. Het is nog niet bekend of het Raad en Daad-personeel dan meeverhuist.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2981824). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×