'Wij staan dagelijks garant voor topkwaliteit'

Genomineerden voor award ICT-dienstverlener 2009 stellen zich voor

Accenture, Atos Origin, Capgemini, Getronics en Imtech ICT zijn genomineerd voor de Computable Award ICT-dienstverlener van het Jaar. 'Wij staan dagelijks garant voor topkwaliteit en spelen snel en effectief in op de behoeften van de klant', meldt een van de genomineerden trots. 'Wij zitten gewoon ‘bovenop' onze klanten met een oprecht inlevingsvermogen', roept een andere.

De vijf bedrijven leggen uit waarom juist zíj deze award op woensdag 14 oktober 2009 mee naar huis zou moeten nemen. Tijdens de spectaculaire awardavond worden in totaal elf prijzen uitgereikt.

Welke genomineerden uiteindelijk in de prijzen vallen, wordt bepaald door de bezoekers van Computable.nl. Tot 25 september 2009 kunnen bezoekers hier online hun stem uitbrengen.

Accenture

Ondanks de huidige economische situatie is het Accenture gelukt om stabiel te blijven opereren, klanten continu te blijven voorzien van oplossingen die echte toegevoegde waarde leveren en de medewerkers maximaal betrokken te houden. Met een groei van meer dan 10 procent over de afgelopen acht maanden is Accenture zelfs een van de snelst groeiende ict-bedrijven in Nederland. Dat de medewerkerbetrokkenheid groot is bij Accenture bewijst o.a. het Intermediair Imago Onderzoek, dat Accenture als beste werkgever in de categorie Consultancy heeft aangewezen. In de business wordt Accenture o.a. gewaardeerd als Best Teaming partner SAP, Best Consulting Partner Oracle, met Avanade als Enterprise Alliance Partner Microsoft en is Accenture trots op de eerste plaats op de IAOP Global Outsourcing 100 lijst.

Atos Origin

Stem op Atos Origin als ICT-dienstverlener van het jaar. Met achtduizend enthousiaste medewerkers staan we dagelijks garant voor topkwaliteit en zijn we er volledig op ingericht om snel en effectief op de behoeften van de klant in spelen. Ook nu in een onzeker economisch klimaat staat Atos Origin klaar om klanten te ondersteunen. Ons Cash, Cost, Growth programma, dat we met de herkenbare kreet 'Think of the fish' hebben gelanceerd, is hiervan een illustratie. Hierin staan het genereren van cash, het reduceren van kosten en realiseren van groei - de belangrijkste zorgpunten van bedrijven - centraal. We zijn er trots op dat we door 800 managers in het onderzoek van Management Team voor het tweede achtereenvolgende jaar zijn uitgeroepen tot 'Beste ICT-dienstverlener 2009'.

Capgemini

Henk Broeders: 'Vorig jaar won Capgemini de Computable Award. Nu zijn we opnieuw genomineerd; een duidelijk signaal dat onze reputatie in de markt een duurzaam karakter heeft. Het is bovendien een aanwijzing dat Capgemini over een grote spankracht en flexibiliteit beschikt, waardoor we ook in de huidige markt snel kunnen inspelen op een veranderende klantvraag. Aan de basis hiervan staan het vakmanschap van onze professionals en onze strategie. We hebben het vermogen om in de huid van onze klanten te kruipen en hen vervolgens met onze eigen kennis en ervaring vooruit te helpen. Daarnaast zijn we ook heel krachtig in het industrialiseren van oplossingen en het realiseren van innovaties die een nieuwe en waardevolle dimensie geven aan de business van onze klanten.'

Getronics

Wij zijn onnoemelijk trots, dat lezers van Computable ons hebben genomineerd voor deze award. De competitie is indrukwekkend, toch hoopt Getronics hoopt de award op 14 oktober in ontvangst te mogen nemen. Als bedrijfsonderdeel van KPN, zijn wij optimaal gepositioneerd voor het leveren van diensten op het snijvlak van it en telecom. Dat is een unieke en kansrijke positie in de markt, waarin wij ons richten op de medewerker van de klant. In onze visie maakt de mens het verschil in het succes van grote organisaties. En juist daar biedt ictvan Getronics een sleutelrol: Personal Performance, Business Results!

Imtech ICT

Imtech ICT doet het goed. Inmiddels behoren we met opbrengsten van zo'n vijfhonderd miljoen euro tot de grotere spelers in Europa met activiteiten in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de UK, werken we intensief samen met wereldmarktleiders als IBM, Microsoft en Cisco en krijgen we talloze Awards (twee IBM Beacom Awards, Best IBM Lotus Partner, Beste Telecomdienstverlener en top-3 Security & Outsourcing Partner). Maar bovenal zitten we gewoon ‘bovenop' onze klanten met een oprecht inlevingsvermogen, een breed portfolio aan innovatieve ict-diensten, optimale service en zeer betrokken medewerkers met echte Imtech-drive!

Stemmen!

Breng nu je stem uit

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-07-10T13:51:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.