Ruim 50.000 stemmen op Computable Awards

Computable Awards 2007 Do

Er zijn tot nu toe meer dan vijftigduizend stemmen uitgebracht voor de Computable Awards 2009. Tot 25 september 2009 kunnen bezoekers van Computable.nl hun stem uitbrengen in elf categorieën.

Het aantal stemmen op bedrijven, projecten of personen die dit jaar zjin genomineerd voor een Computable Award, is tot boven de vijftigduizend gestegen. Dat is iets meer dan in dezelfde periode vorig jaar. In 2008 werden er uiteindelijk zo'n zestigduizend stemmen uitgebracht.

Er zijn vijf genomineerde bedrijven, projecten of personen per categorie. De redactie van Computable baseerde zich bij het nomineren op suggesties van lezers van het weekblad, bezoekers van de website en de honderden Computable-experts.

Wie er uiteindelijk met een of meer van de elf awards naar huis gaan, bepalen de bezoekers van Computable.nl. Tot 25 september 2009 kunnen bezoekers hier online hun stem uitbrengen.

Computable 100

Naast deze elf categorieën zijn er ook nog vier Computable 100 Imago Awards. Deze gaan naar de beste zakenpartner van het jaar, de beste werkgever van het jaar, het meest innovatieve ict-bedrijf van het jaar en het krachtigste ict-bedrijf van het jaar. Deze bedrijven worden geselecteerd door de experts van Mazars Berenschot en hun imago wordt onderzocht door het bureau TNS Nipo.

Tijdens een feestelijke avond in Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam op woensdag 14 oktober 2009 worden alle winnaars bekendgemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Als het net zo gaat als de afgelopen jaren, dan is het vooral een partijdige en oneerlijke stemming die niet de werkelijkheid en het beste binnen de ICT naar boven brengt!

Het had er eentje meer kunnen zijn maar na het registreren komt de beloofde link niet. Ik kan ook nergens vinden waar je een vraag daarover kwijt kunt. Eerlijkheidshalve; ik wilde op ons eigen bedrijf stemmen.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-08-26T16:31:00.000Z Alex Beishuizen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.